Home

Wat is een antoniem

antoniem •een woord waarvan de betekenis tegengesteld is aan die van een ander woord.Gevonden op https://nl.wiktionary.org/wiki/antoniem wat is een antoniem; betekenis antoniem; antoniem actief; antoniem woordenboek; 01-07-2017 · Antoniem betekent met tegengestelde betekenis. Twee woorden zijn elkaars antoniem als ze een tegengestelde betekenis hebben. Voorbeelden van antoniemen zijn bijvoorbeeld groot en klein of dood en leven. Antoniem is zelf oo . antoniem - Zelfstandignaamwoord 1. een woord waarvan de betekenis. antoniem. Een woord met een tegengestelde betekenis, een woord dat exact het tegenovergestelde betekent van een ander woord. Juist is een antoniem van fout. martijnver - 25 september 2018

Antoniem. 'n Antoniem, van die Grieks anti (teenoorgestelde) en onoma (naam), is 'n woordpaar wat teenoorgestelde betekenisse het, soos dag en nag, warm en koud en op en af. Antonieme is slegs van toepassing op die betekenis van woorde en nie die werklike konsepte wat die woorde onderlê nie het antoniem. zelfst.naamw. antoniem|en (meerv.) `'Mooi' is een antoniem van 'lelijk', en 'lelijk' een antoniem van 'mooi'.`. © Kernerman Dictionaries. Twee woorden zijn elkaars antoniem als ze een tegengestelde betekenis hebben. Het woord is afgeleid uit het Grieks: anti (tegen), onoma (naam, benoeming)

Antoniem - 7 definities - Encycl

Wat zijn signaalwoorden? Een signaalwoord is een woord of woordgroep waarmee een bepaald verband wordt aangegeven tussen verschillende alinea's of zinnen. Door signaalwoorden kun je als lezer 'signaleren' dat er in de tekst sprake is van bijvoorbeeld een tegenstelling, een chronologisch verband of een oorzaak en gevolg. Er zijn héél veel verschillende signaalwoorden. We onderscheiden. Antoniem betekent met tegengestelde betekenis. Twee woorden zijn elkaars antoniem als ze een tegengestelde betekenis hebben. Voorbeelden van antoniemen zijn bijvoorbeeld groot en klein of dood en leven. Antoniem is zelf ook een antoniem, namelijk van het woord synoniem. Het woord antoniem is afgeleid uit het Grieks: anti (tegen), onoma (naam,. Antoniemen kan zijn: Met verschillende wortels: oorlog is vrede, langzaam - snel, zwart - wit. Peer: eerlijk - oneerlijk, lang - kort. Met de voorvoegsels voor- en van-, voor- en jij-, met de tegenovergestelde betekenis: openen - sluiten, begraven..

antoniem - Zelfstandignaamwoord 1. een woord waarvan de betekenis tegengesteld is aan die van een ander woord ♢ dood is bijvoorbeeld het antoniem van leven|levend. antoniem - Bijvoeglijk naamwoord 1. het bezitten van een tegengestelde betekenis 2. :kan anders dan het zelfstand.. Het antwoord op Antoniem van aflossen? vind je hier. Wij maken het je zo eenvoudig mogelijk om het antwoord te vinden welke je nodig hebt. Je kunt je vraag opzoeken door een deel hiervan in te vullen. En om je extra te helpen tonen we ook alvast de vorige en volgende vragen

Wat is het antoniem van synoniem? Vraag volgen. Delen; Antwoorden 5. Reacties 0. Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag /2500 De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https. Wat betekent antoniem? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord antoniem. Je kunt ook zelf een definitie van antoniem toevoegen. 1: 30 1. antoniem. Een woord met een tegengestelde betekenis, een woord dat exact het tegenovergestelde betekent va. Wat betekent antoniem? - Wat Betekent? https://wat-betekent.nl/antoniem

Klik op het plaatje voor een gratis test. Wat is een antoniem? Een antoniem is een woord dat tegengesteld is aan een ander woord in betekenis; Kopen is bijvoorbeeld een antoniem van verkopen. In een Antoniementest moeten kandidaten het correcte tegengestelde woord (antoniem) kiezen uit een lijst met mogelijke antwoorden. Het correcte antwoord in het bovenstaande voorbeeld is Vernederend. Wat een klootzak is, en waarom je er 1 wilt zijn. Er heerst het idee dat klootzakken per definitie goed zijn met vrouwen. Dat is klinkklare onzin. Ik zou liever willen zeggen dat aardige mannen met een klootzak-kant het uitzonderlijk goed doen met vrouwen - en in het leven in het algemeen. Wanneer mensen proberen om misbruik van je te maken, en je kan hier snoeihard tegen in gaan.

Wat Is Een Antoniem - Nldon

Betekenis Antonie

 1. Altruïsme is een voorbeeld van wat psychologen pro-sociaal gedrag noemen. Dit zijn acties die andere mensen ten goede komen, ongeacht het motief, of waarvan de ontvanger profiteert van de actie. Maar puur altruïsme omvat echte zelfloosheid. Altruïsten kunnen biologische oorzaken inspireren. Ze verrichten altruïstische handelingen om de voortzetting van de race te ondersteunen. Moedig naastenliefde kan sociale normen en regels die om hulp vragen aan anderen. Sommige mensen tot altruïsme.
 2. Maar wat is dan een leuke baan? Om wat verder de diepte in te gaan, komen er vaak een aantal aspecten aan bod. Daar neem ik je graag in mee: Wij geloven dat willen belangrijker is dan kunnen. Wij zijn benieuwd wat je daadwerkelijk motiveert als je je hart open zet, in plaats van je hoofd. Als je alles zou mogen kiezen in de wereld, zijn wij ook heel benieuwd wat jouw droombaan is. In.
 3. ste een seun het
 4. Een term is antoniem van een ander bij het uitspreken van een concept tegenover of tegenover hetzelfde. Het is een idee dat wordt gebruikt op het gebied van taalkunde bij het classificeren van woorden. Een antoniem verwerft dit altijd classificatie door een link te leggen met zijn tegendeel. Dat wil zeggen: geen enkele term is op zichzelf een.
 5. Antoniem betekent met tegengestelde betekenis. Twee woorden zijn elkaars antoniem als ze een tegengestelde betekenis hebben. Voorbeelden van antoniemen zijn bijvoorbeeld groot en klein of dood en leven. Antoniem is zelf ook een antoniem, namelijk van het woord synoniem. Het woord antoniem is afgeleid uit het Grieks: anti (tegen), onoma.

Wat is het antoniem van een theorie? Posted on januari 22, 2021 by admin. Posted In Articles. Beste antwoord . Gezien het feit dat een theorie ofwel waar kan zijn, gebaseerd op voldoende en correct bewijs, of onwaar, gebaseerd op misrekeningen of wanen, is het antwoord op uw vraag vrij open. Een echt antoniem is natuurlijk het tegenover van de betekenis van een bepaald woord, maar aangezien. Een antoniem krijgt altijd deze classificatie door een link te leggen met het tegenovergestelde. Dat wil zeggen: geen enkele term is op zichzelf antoniem. Hetzelfde geldt voor synoniemen, wat termen zijn die een vergelijkbare of dezelfde betekenis aan anderen geven. Bijvoorbeeld: jong en oud zijn antoniemen. Het eerste concept verwijst naar. Een antoniem is een exacte tegenstelling. Zo zijn bijvoorbeeld hard en zacht antoniemen, In zo'n assessment moet je snel herleiden of iets een antoniem of een synoniem is en wat het juiste antwoord is. Dat kan lastig zijn, maar geen zorgen: goed oefenen geeft je een voorsprong! Onze ervaring is dat je resultaat voor antoniemen voor een groot deel afhankelijk is van je woordkennis. Omdat. wat is een antoniem - banburycross.co.in Velen vragen Woorden die dus hun eigen antoniem zijn. Gisteren las ik hierover een interessant artikel met voorbeelden uit het Engels. Ik vroeg me daarna af hoe die woorden in het Nederlands genoemd worden en begon aan een internetzoektocht. Met weinig resultaat. Het enige wat in die richting wees, was een artikel op Wikipedia dat 'wreed' als voorbeeld.

antoniem Nederlands woordenboek - Woorden

metoniem - Zelfstandignaamwoord 1. (taalkunde) een term die in letterlijke zin iets weergeeft dat slechts een relatie heeft met datgene wat in feite bedoeld wordt ♢ De woorden monarch en kroon zijn metoniemen. Verwante begrippen antoniem, heteroniem, homofoon, homograaf, homoniem.. 1) wat met zaken te maken heeft vb: dit is een zakelijke belastingpraktisch en met weinig emoties vb: je moet dat probleem zakelijk benaderen Synonieme.. Een tegenstelling is de omgekeerde betekenis van een woord. Het omgekeerde van open is bijvoorbeeld dicht. Het tegenovergestelde van koud is warm. Een tegenstelling noem je ook wel een antoniem. Het woord antoniem is afgeleid van de Griekse woorden anti (dat tegen betekent) en numon (dat naam betekent).. Voorbeelden van tegenstellinge

Antoniemen: 2564 Nederlandse antonieme

Wat is de betekenis van Homogeen/heterogeen - Ensi . Antoniem: Transcendente levensbeschouwing 'Boven deze wereld uitstijgend'. Gezegd van een God, een kracht of een 'iets' dat boven of buiten deze wereld bestaat. En die als zodanig dan ook onkenbaar of onvatbaar is. NB Volgens het joods-christelijke godsbeeld is God zowel transcendent als immanen Dat wil zeggen, mooi is antoniem aan grotesk en ook aan monsterlijk, maar de laatste twee zijn niet gelijkwaardig, ook al zijn ze verwant. Om deze reden worden antoniemen vaak verzameld in woordenboeken van synoniemen en antoniemen, een veelgebruikt hulpmiddel voor wie een taal leert Antoniem In lexicale emantiek zijn tegentellingen woorden die in een inherent incompatibele binaire relatie liggen, zoal de tegenovergetelde paren groot: klein, lang: kort en voorafgaan: volgen. Het begrip onverenigbaarheid verwijt hier naar het feit dat het ene woord in een tegenovergeteld paar met zich meebrengt dat het niet het andere paar i. Iet wat lang i, houdt bijvoorbeeld in dat het. Vrijheid is de afwezigheid van beperkingen in wat dan ook. Dit concept is relatief. In sommige gevallen betekent het woord 'vrijheid' de afwezigheid van onderdrukking, morele of fysieke druk. In andere landen wordt dit woord begrensd door de betekenis willekeur. Volgens filosofische terminologie, een zekerede gang van zaken, waarin elke acteur niet wordt onderdrukt, is vrijheid. Antonym aan. Wat is een Auto-Antoniem? April 3. Een auto-antoniem is een woord dat twee tegengestelde betekenissen heeft. Antoniemen zijn woorden die het tegenovergestelde van elkaar betekenen. In een auto-antoniem situatie, een enkel woord heeft meerdere betekenissen die zijn tegenpolen. Dit soort woord kan ook een contronym worden genoemd

Wat is het Een ego-gedachte is vaak een gedachte die het tegenovergestelde van liefde en Ze zien eruit alsof ze zo uit een stripverhaal komen maar ze kunnen behoorlijk luidruchtig worden. Voor mij werkt het om deze gedachten. Zodra je erachter bent wat je kwaliteiten en wat je valkuilen zijn, kun je een uitdaging voor jezelf formuleren: je kunt op zoek gaan het positief - tegenover - gestelde. Niet elk object heeft een antoniem. Wat een vreemd idee Kun je de context uitleggen en waarom je (denkt dat je) een antoniem nodig hebt voor atoom? Weet je zeker dat antoniem betekent wat denk je dat het betekent? Zoek het misschien op in een woordenboek en definieer het in de vraag. Het woord atomic in de betekenis van ondeelbaar heeft antoniemen, zoals samengestelde , maar je. Synonyms for antonym in Free Thesaurus. An antonym is a word that has the opposite meaning of itself. It shouldn't be a surprise that your favorite slang terms have excellent slang antonyms too. The direct antonym of cause is effect, while that of antecedent is consequent. Each word in the pair is the antithesis of the other. Cameron told her the first rule of an interview is to make.

Wat is antoniem en synoniem - Taalwetenschap 202

Nu nog een artikel over het antoniem van Windwijzer! Bessel Dekker 22 jul 2006 03:04 (CEST) Wat een wijzer die de andere kant op wijst als de wind? Buttonfreak 27 jul 2006 17:49 (CEST) Ha, ook een goede vondst! Maar dat lijkt me eerder een antagonist. Ik doelde op Winddommer. OK, sorry, ben al weg. Bessel Dekker 27 jul 2006 19:53 (CES Zo zou je dus ook een schaal kunnen maken van eenzaam, tot het ervaren van crowding. En al de rest van de sociale omgang zit daar dan ergens tussenin. Dus er bestaat misschien geen antoniem maar er zijn maar mijn mening zeker verschillende termen die qua definitie in de buurt komen van een tegenstelling tot eenzaamheid

Een collega en ik hebben het over het woord retromingent, wat achterwaarts urineren betekent. We vragen ons af wat het tegenovergestelde zou zijn: het woord dat voorwaarts urineren betekent. Wat is het tegenovergestelde van het voorvoegsel retro-? Opmerkingen . Waar op aarde ben je een situatie tegengekomen waarin je deze term moest gebruiken? Spiro Agnew gebruikte retromingent. Wat is die antoniem en sinoniem. Sinonieme, antonieme, paronieme, hul onderwys en die gebruik van . Die woord is die basiese eenheid van spraak en bestudeer in verskillende dele van die taalkunde. Byvoorbeeld, is die geluid van 'n woord bestudeer in die afdeling Fonetiek. Hier is gesien die teenwoordigheid van die woord van vokale, konsonante, die aantal beklemtoon en onbeklemtoonde. Om te weten wat een antoniem en synoniem is, paroniem, het vermogen om ze te gebruiken, om met hen emotionele artistieke, wetenschappelijke en gesproken taal te versieren, heb je voldoende kansen . Nederlands: ·(grammatica) een zelfstandig naamwoord dat verwijst naar een specifieke zaak. In de zin De jongen heeft een fiets. is jongen een bepaald zelfstandig naamwoord en verwijst naar een. Om je een duidelijk beeld te geven van wat een antoniem precies is, geven we je graag een voorbeeld. Mooi is namelijk een antoniem van lelijk, lelijk is dus ook een antoniem van mooi. Dit voorbeeld geeft heel duidelijk aan wat er wordt bedoeld met een antoniem: het tegenovergestelde ; Antoniemen.info - Het tegengestelde woordenboek. Zwart/wit gezien zijn antoniemen - in tegenstelling tot. •Gee die ANTONIEM vir die woord tussen hakies. Dit lyk baie (mooi) as die honderde plastieksakke oral rondwaai. By hierdie soort vraag moet jy weet wat 'n antoniem is en dan moet jou woordeskat goed genoeg wees sodat jy een woord kan gee wat die teenoorgestelde as mooi beteken. (Die antwoord is lelik/ morsig)

Antoniem sprakeloos. in hedendaagse spelling: sprakeloos, stom.Sprakeloos — stom. Van het spraakvermogen verstoken. Sprakeloos drukt alleen een tijdelijk gemis van dit vermogen uit, ten gevolge van ongesteldheid of hevige gemoedsbeweging, terwijl stom eigenlijk een volstrekt gemis er van aanduidt, ten gevolge van aangeboren doofheid of een gebrek in de spraakorganen.Bij uitbreiding wordt. Vertaling API; Over MyMemory; Inloggen. Een begrip A is een hyponiem van een begrip B als de betekenis van A volledig wordt gedekt door B met een doorgaans ruimere betekenis. Een andere formulering is dat A species van het genus B is.. De term komt van het Oudgrieks ὑπό, hupo, onder en ὄνυμα, onuma, naam, dat onder(liggende) naam betekent.. Het tegenovergestelde van een hyponiem is een hyperoniem: deze term wordt. Kids: Wat is een fossiel? Hier kun je te weten komen wat fossielen zijn, hoe ze ontstaan en hoe oud ze zijn. Je kunt hier verschillende soorten fossielen zien die veel voorkomen. Verder kun je hier leren om zelf fossielen te maken.. Wat is een fossiel? Fossielen zijn versteende resten van dieren of planten.Dit kan een afdruk zijn zoals een soort stempel in een steen Je kunt ook zelf een definitie van antoniem toevoegen. 1: 31 1. antoniem. Een woord met een tegengestelde betekenis, een woord dat exact het tegenovergestelde betekent van een ander woord. Juist is een antoniem van fout. martijnver - 25 september 2018: 2: 24 3. antoniem ; Definitie van antoniem in het Online Woordenboek. Betekenis van antoniem vertalen antoniem vertaling. Uitspraak van.

Wat is dat nu weer, een controniem? | Mettenta

No comments yet. wat is een antoniem Posted on March 9, 2021 Posted By: Categories: Uncategorized Posted By: Categories: Uncategorize Een kind dat voornamelijk werd geprezen om wat ze konden doen of weten in plaats van wie ze zijn, zullen waarschijnlijk zeer prestatiegericht en een perfectionist worden. Ze associëren dominantie, controle of kennis met lof van buitenstaanders. Daarom zullen ze ernaar streven om dominant te zijn, zelfs als dat betekent dat ze anderen als minderwaardig moeten behandelen. Meestal vinden ze het.

wat is een antoniem - quangthangtravel

Wat is het antoniem van ' hinder '? Posted on november 16, 2020 by admin. Posted In Articles. Beste antwoord . Hinder is een zelfstandig naamwoord dat een belemmering of iets betekent dat het gebeuren van een gebeurtenis verhindert. Volgende woorden kunnen worden gebruikt als antoniemen van het zelfstandig naamwoord hindering - Voordeel. Katalysator . Help. Assistentie , etc. Sukhdeo. Een antoniementest wordt ook wel een tegenovergestelde woorden test genoemd. Je gaat op zoek naar het antoniem van een gegeven woord, ofwel het woord met de meest tegenovergestelde betekenis. Een voorbeeld is het antoniemenpaar heet en koud, of altijd en nooit

is er een antoniem van uitstel ;o) geen uitstel maar vervroeging! gisteren telefoontje gehad, het wordt 15 december, 's middags, eindelijk! ik was wel even flabbergasted, had echt wel rekening gehouden met uitstel maar niet dat het eerder zou gaan gebeuren. het schema is dus nu; aanstaande zondag een pcr test om te kijken of ik geen covid-19. Of beter: wat is git? Git is een delfstof die is ontstaan doo . Turks: ·(kleur) pikzwart, inktzwart, koolzwart, roetzwart, nachtzwart, gitzwart· (figuurlijk) inktzwart, intriest, rampzalig (bijv. een inktzwarte dag Antoniem: licht: Synoniemen: duister, duisternis: II donker bijv.naamw. Uitspraak: Deemster 5) Deemsterig 6) Dof 7) Donkerte 8.

Aanrader - 2 definities - Encycl

Wat is het antoniem van levensmoe? 'levenslustig', zegt het WikiWoordenboek. Dom dat ik daar niet zelf opkwam. Prachtig woord, lusten naar het leven. Daar zit gretigheid in en optimisme, twee begrippen die door mijn hoofd speelden op zoek naar het juiste woord. Wat is de tegenhanger van het gevoel van oud zijn en der dagen zat? Dat is voor mij de aansporing op een verjaardagskaart die ik. Wat is altruïsme: de betekenis van het woord, synoniem, antoniem, voorbeelden. Velen vragen: Wat is altruïsme?. Echt een altruïstische daad mag niet worden gemotiveerd door de wens om wat persoonlijk voordeel te behalen, hetzij op korte of lange termijn. Dit is misschien niet een wens om een teken van dankbaarheid te prijzen of te ontvangen. Angst om bekritiseerd te worden voor het niet.

SUPPLEMENT: Ik denk dat JLG gelijk heeft dat dit een duplicaat is (en anderen hebben voorgesteld wat ik voorstel). Antwoord Afhankelijk van de omstandigheden, als A de afhankelijke is van B, dan kan B de voogd van A. Zoals tchris opmerkte, zou dit van toepassing zijn op een ouder-kindrelatie, maar het past niet wanneer naar echtgenoten wordt verwezen Vond het vreselijk om te zien, omdat ik via via informatie kreeg wat het nu eigenlijk was en hoe oud het is. Het is een schande. Een prachtig iets wat zomaar. WAT IS HET TEGENGESTELDE VAN VOORKOMEN heeft 1595 rijmwoorden. Het woord wat is het tegengestelde van voorkomen kunt u op 3 manieren uitspreken. De rijmwoorden zijn gegroepeerd per tabblad. doorstromen. aardstromen. aardstromen. 540 rijmwoorden voor wat is het tegengestelde van voorkomen die rijmen op doorstromen

Het tegenovergestelde van geloof ~ Creatov

De taal­term van deze week, antoniem, is een beet­je tegen­draads. Het zegt iets over de beteke­nis van een ander woord, maar dan juist over wat het niet betekent. Definitie. Een antoniem is een woord met de tegen­overgestelde beteke­nis van een ander woord. Ze staan dus nooit alleen: twee woor­den zijn elka­ars antoniemen antoniem. Een antoniem staat voor een woord waarvan de betekenis tegengesteld is aan die van een ander woord. Eigenlijk is antoniem dus een chique woord voor tegenovergesteld. Ook interessant: expatriatie. 0. 0. Ik wil hier ook wat over zeggen. Geef me een andere volkab. Zie ook volkab 'N Term is 'n antoniem van 'n ander as dit 'n teenoorgestelde of teenoorgestelde konsep daaruit stel. Dit is 'n idee wat op die gebied van taalkunde gebruik word wanneer woorde geklassifiseer word. 'N Antoniem verwerf hierdie klassifikasie altyd deur 'n skakel met die teenoorgestelde te vestig. Dit wil sê: geen term is antoniem op sigself nie

Teach in betekenis - teach-in was een nederlandse popgroep

Synoniem en antoniem activiteiten steun door h . Het gebruik van Context aanwijzingen te vinden van de betekenis van een woord. Een van de belangrijkste vaardigheden in het begrijpend lezen is de mogelijkheid om context aanwijzingen binnen een lezing passage gebruiken om woorden te definiëren. Studenten die kunnen gebruiken kader aanwijzingen voor het definiëren van woorden h . Hoe je. Rustig: betekenis, synoniem, antoniem, voorbeelden Rutig Het i alle dat, zelf al het de mogelijkheid heeft om zelftandig te bewegen, in een taat van tilte blijft. Het woord zelf verwijt naar de inactiviteit van een organime gedurende een bepaalde tijd Inhoud: Betekenissen en oorsprong; Etymologie; Rustige toestand van de ce Is er een formeel antoniem voor het woord dictator anders dan democratisch om een schooldirecteur te omschrijven? Opmerkingen . In politieke zin zou je staatsman kunnen gebruiken, wat een eervolle en over het algemeen geliefde politicus betekent (ja, dat was vroeger iets dat bestond ). Weet u niet zeker of dit kan worden toegepast op een schooldirecteur, dus commentaar en geen. Wat is een identiteitscrisis? De definitie van een identiteitscrisis is een toestand van twijfel over je gevoel, bewustzijn en overtuiging van datgene wat jou tot eigen en unieke 'IK' maakt. Ik neem mezelf even als voorbeeld om dit te illustreren, want JA ook ik heb last gehad van een identiteitscrisis! Op 31-jarige leeftijd kwam ik daar achter. Ik had een fantastische jeugd en groeide op. Wat zou in dezen een goed antoniem kunnen zijn? Let wel, het gaat om het /taalkundige/ antoniem, dus een woord waarvan de betekenis tegengesteld is aan die van hoofddirecteur. Dat is bijvoorbeeld 'jongste bediende' dus niet, maar, nogmaals, onderdirecteur nmm ook niet. Een directeur is iemand die leiding geeft, antoniem zou dus iemand zijn die de leiding volgt, maar dan met een 'Frans kleurtje.

Leuk voorbeeld van tegengesteld woord antoniem voor kind

Ik heb gezocht op de site van Van Dale, maar wat schetst mijn verbazing, het antoniem was niet aanwezig. Ik besloot, mijn nieuwsgierigheid moeilijk onderdrukkend, om wat rond te gaan bellen. Uiteindelijk belandde ik bij het hoofdkantoor van Van Dale. Ik heb zojuist een e-mail ontvangen met een hele leuke slotzin . quote: Geachte heer xxxxxxx, Naar aanleiding van ons telefoongesprek eerder. Antoniem van Liefde 25 08 2011. Daar word gesê dat daar maar 'n baie dun lyn tussen liefde en haat is. Gewoonlik deur groot mense wanneer een of ander jongeling passievol verklaar dat hy of sy iemand van die teenoorgestelde geslag HAAT. Die omgekeerde is ook waar. Daar word ook gesê dat jou grootste vyand jou beste vriend is. Hulle ken al jou swak plekke wat nuttig te pas kom wanneer julle. Vérifiez les traductions'antoniem' en Français. Cherchez des exemples de traductions antoniem dans des phrases, écoutez à la prononciation et apprenez la grammaire

Wat zijn Signaalwoorden? (Uitleg + Voorbeelden

Wat is een benullige vraag? Is dit er een? Of is het juist een onbenulllige vraag? Ik heb geen flauw benul.. Deze vragen kwamen bij me op terwijl ik nog op de middelbare school zat. Toen ik in mijn examenjaar zat, overleed één van de docenten Nederlands en werd er een herdenkingsbijeenkomst gehouden voor de scholiere Wat is een forfaitaire onkostenvergoeding? 2 augustus 2019. Aan welke criteria moeten forfaitaire kostenvergoedingen beantwoorden om fiscaal en sociaalrechtelijk aanvaardbaar te zijn?. Alle inkomsten die de werknemer verwerft uit arbeid in dienst van een werkgever (rechtstreeks of onrechtstreeks) vormen in pincipe een belastbare bezoldiging Wat heb ik aan een life coach voor mijn persoonlijke ontwikkeling? Okay, leuk verhaal, maar wat heb ik er nu aan om met een life coach te werken en hoe helpt het mij in mijn persoonlijke ontwikkeling? Heel veel zou ik zeggen als ik deze vraag kreeg. Ik zie namelijk heel veel gebeuren bij mijn cliënten, van inzichten over zichzelf, en hun relaties met anderen, tot ware transformaties.

Wat betekent antoniem? - Wat Betekent

nl Ik weet niet zeker wat het antoniem van opkomend is — misschien 'zinkend' of 'afnemend' — maar wat het ook is, het beschrijft een levensstadium waarin ik me nu bevind, en het klinkt me niet erg veelbelovend in de oren! LDS. en I'm not sure what the correct antonym or opposite of rising is—perhaps sinking or declining—but whatever it is, it describes the stage. De eerste stap om een antoniem diamante-gedicht te schrijven, is te denken aan twee zelfstandige naamwoorden die tegengestelde betekenissen hebben. Omdat een diamanten gedicht diamantachtig van vorm is, moet het beginnen en eindigen met enkele woorden die de boven- en onderkant vormen. In de antoniemvorm hebben die woorden de tegenovergestelde betekenis. Het is jouw taak als schrijver om in je. Al die ministers wat saam met die president aan die hoof van die regering staan, vorm die kabinet Die versameling mense wat saam aan 'n sakeonderneming of inrigting verbonde is, is die personeel 'n Versameling kuikens wat op een slag saam (deur 'n hen of 'n broeimasjien) uitgebroei is, is 'n broeise Wat zijn het? Met een syllogismentest wordt je vermogen tot logisch redeneren getest. Een syllogisme is een redenering die bestaat uit twee stellingen en een conclusie. Iedere zin is ofwel universeel geldig: alle A zijn (niet) B, of particulier: sommige A zijn (niet) B. Deze twee categorieën zijn vervolgens nog op te splitsen in bevestigend of. Assertief betekenis. Oké, dat is dus al een goed eerste inzicht over assertiviteit. Over wat het wel is en wat het zeker niet is. Maar waar hebben we het precies over, wanneer we het over assertiviteit hebben?. Zoals eerder gezegd is assertiviteit allereerst een manier van communiceren en geen karaktereigenschap.. Maar wélke communicatievorm is assertiviteit dan

Wat is het antoniem en synoniem

Er is ook een verleden perfecte progressieve vorm, wat aangeeft dat een verleden actie gaande was, voordat er iets anders gebeurd. Hoewel bepaalde ott vormen vroegere optreden kan aangeven, worden de verschillende typen verleden tijd gebruikt voor iets begonnen en eindigde in het verleden. De onvoltooid verleden tijd is het makkelijkst te gebruiken en te creëren en maakt gebruik van een. Gratis, snel en anoniem je IQ testen? Met deze gratis online IQ test wordt al na 10 vragen je IQ score berekend. Probeer het nu antoniem: vrachtauto. Kortom, het lijkt een wat ouderwetse term te zijn voor personenauto (als tegenhanger van een vrachtwagen). woensdag 9 maart 2011 09:17. Acties: 0 Henk 'm!-tom-562. Oliesjeik. Het wordt nog steeds gebruikt in de automotive industrie, dus het is niet iets ouderwets. Men do not quit playing because they grow old. They grow old because they quit playing. woensdag 9 maart 2011. Op een dag doen we van alles. We worden wakker, gaan douchen, ontbijten, gaan naar het werk of school, spelen een sport, kijken televisie, studeren, lezen een boek en gaan naar bed. Dat kost energie. Daarom heeft men slaap nodig. Slapen is belangrijk het lichaam en de geest weer te laten herstellen. Alles wat op een dag een indruk achterlaat, wordt verwerkt tijdens de slaap. Het is dan dus ook.

Wat is de samenvatting? betekenis van het woord

Wat is de betekenis van antoniem - Ensi

U zoekt een woord een synoniem of antoniem, maar kunt het juiste woord niet vinden? In dergelijke situaties biedt Synoniemen.info uitkomst. Waarom Synoniemen.info? Een verzameling van meer dan 150.000 synoniemen en vergelijkbare woorden maakt dat Synoniemen.info de ideale zoekmachine is, naar het woord dat onvindbaar leek Tangconstructie. Onder een tangconstructie wordt een constructie verstaan waarbij er een (grote) afstand bestaat tussen delen die bij elkaar horen, bijvoorbeeld tussen delen van een scheidbaar samengesteld werkwoord (1), tussen hulp- en hoofdwerkwoord (2), tussen lidwoord en zelfstandig naamwoord (3) Wat zijn homoniemen? Homoniemen zijn woorden die er hetzelfde uitzien en hetzelfde klinken, maar een verschillende betekenis hebben. Bijvoorbeeld bank (om op te zitten) en bank (als geldinstelling). Daarnaast bestaan er homofonen: woorden die hetzelfde klinken, maar verschillend worden geschreven. Bijvoorbeeld hart en hard

Antoniem van aflossen? - CodyCross Antwoor

Wat vaak niet gezegd wordt is wat dat nu precies betekent. Kortom: het is onduidelijk en het is een open eindje. Hoe ontwikkelt u gezamenlijkheid? Een paar opmerkingen: Je committeren aan verantwoordelijkheden. Uw medewerkers zullen zich alleen maar aan verantwoordelijkheden committeren wanneer er voldoende vertrouwen is in het team. Verantwoordelijk zijn voor betekent is in feite fase 4 in. Wil je zomaar wat bladeren? Bekijk dan synoniemen voor een willekeurig trefwoord. Visueel ingesteld? Kies voor grafische weergave. Het laatste nieuws. 27 augustus 2020 - Synoniemen.net accepteert vanaf nu donaties 23 juni 2020 - Woorden ontwarren 6 april 2020 - WikiWoordenboek een tandje opgeschroefd. Het woordenboek waar alles mee begint . Synoniemen.net leent zich veel beter dan een papieren. Controleer 'antoniem' vertalingen naar het Pools. Kijk door voorbeelden van antoniem vertaling in zinnen, luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica. Glosbe. Log in . Nederlands Pools Nederlands Pools antoniem in Pools Nederlands - Pools woordenboek. antoniem noun neuter + grammatica een woord waarvan de betekenis tegengesteld is aan die van een ander woord; Een woord of.

Homoniemen, synoniemen, tegenstellingen : Uitlegvideo
 • Google News ranking.
 • PBKDF2 iterations 2020.
 • Finanztreff Tesla.
 • Wolt Kurier verdienst.
 • E Zigarette Liquid ohne Nikotin Test.
 • OBTC NAV chart.
 • Magnusson law.
 • Goldman Sachs Frankfurt Jobs.
 • Helgstrand Dressage Hengste.
 • Solar2D.
 • GPU server Hetzner.
 • Hybride Verschlüsselungsverfahren.
 • Mein Vodafone App funktioniert nicht 2020.
 • Cirkulär ekonomi regeringen.
 • Användarnamn Avanza.
 • $15 craps strategy.
 • Europäische Investmentbanken.
 • Dow Jones meinungen.
 • RimWorld overhead mountain.
 • CFTC Forex.
 • Blockchain fonder.
 • Scriptable widget api.
 • Everett M Rogers.
 • Pfeifen Shop Schweiz.
 • AvaTrade copy trading.
 • Nintendo eShop card promo.
 • Terrasspool vinter.
 • China address generator.
 • Ethereum gas price too high.
 • Msnbc Live News Now.
 • Anyswap CoinGecko.
 • VINDAZO Erfahrung.
 • Freedom24 IPO.
 • Corporate tax rate Belgium.
 • ADV Cash Kreditkarte bestellen.
 • Gebärdensprachdolmetscher Kosten.
 • Storj join.
 • Notepad Windows 10.
 • What are the different phases of circular flow of income Class 12.
 • Discord DM spam bot.
 • Vintunna Barskåp.